Praktisk Information

 

Mat.

På vissa resor som är på helgen ingår lunch. Det innebär att dessa resor är något dyrare än matcherna på veckodagarna, se information på respektive resa. Smörgås ingår som vanligt i alla våra resor och dessa serveras på hemresan vilket innebär att alla får se till att äta en stabil frukost eller lunch innan bussen avgår.

 

Resvägar:

Karlstad: Göteborg – Mariestad – Karlstad
Linköping: Göteborg – Jönköping – Linköping
Jönköping: Göteborg – Jönköping
Stockholm: Göteborg – Jönköping – Södertälje – Stockholm
Växjö: Göteborg - Jönköping - Växjö
Gävle: Göteborg - Mariestad - Örebro - Gävle

De supportrar som ska på i Hassle (Mariestad) ska vara på plats 2 timmar och 15 minuter efter att bussen går från Göteborg. Ni som inte bor i Göteborg kan hoppa på bussen på vägen om den passerar er. Studera resvägarna och uppge vid bokningen om bussen ska stanna på vägen och plocka upp er

 

Bokning:

Medlemmar kan boka sig via hemsidan, för detta krävs att ni har en påloggning. Ni loggar på med erat medlemsnr, lösenord begär ni via påloggnings sidan. Icke medlemmar samt de som inte har tillgång till internet kan boka via Goa Gubbars boknings-telefon på telefonnummer 0730 – 58 58 71. Bokningar kan även tas emot i Scandinavium alla matchdagar hos Marco. Bokning kan endast tas emot när någon svarar. Man kan med andra ord inte lämna ett meddelande på mobilsvaret. 

Telefontider: Mån – Fre 19.00 – 22.00 , Sön 11.00 – 14.00 (Under slutspel gäller andra tider. Se hemsidan). 

Medlemmar uppger vid bokning: Namn, medlemsnummer, telefonnummer och vilken resa det gäller. Icke medlemmar uppger vid bokning: Namn, adress, telefonnummer och vilken resa det gäller.

 

Slutspel

När det blir aktuellt med slutspel så har medlemmar i Goa Gubbar förtur på bokningarna fram till 14.00 dagen före match. Det innebär att icke medlemmar endast kan boka sina resor efter 14.00 dagen innan match i mån av plats.

 

Avresan

Avresan sker från Shellmacken vid centralstationen. Var på plats cirka 15 minuter innan avresan.

 

Avbokningar

Anmälan är bindande men avbokningar kan tas emot senast 2 dagar innan avresedatumet på telefonnummer 0730 – 58 58 71 eller via hemsidan för de som bokat den vägen. Vid sjukdom kan ni även ringa på matchdagen och avboka så kanske vi hinner ringa in någon annan som vill åka med. Det är viktigt att du bokar av din resa om du inte kan åka med eftersom det annars kan drabba andra medlemmar som står i kö.

 

OBS!

Om du inte dyker upp på en resa som du har bokat kommer du inte att få boka någon mer resa förrän resan är betald. Du riskerar alltså att bli avbokad från kommande matcher som du ev. bokat.

 

Reservlista

Vissa resor är populära och därför tar platserna slut fort. Om detta inträffar så upprättar vi en reservlista och om det dyker upp en plats så hör vi av oss. Om ni inte skulle höra något från oss så kan vi tyvärr inte erbjuda någon resa.


Goa GubbarHisinge buss
Resturang Frölundaborg
S2 Måleri
Spelboggare.se
Valand