Föreningen Goa Gubbar

Goa Gubbar är Frölunda Indians supporterklubb. Föreningen bildades 1995 av ett gäng kompisar som satt på sektion B i Scandinavium och tyckte att det behövdes en organiserad klack i arenan. Intresset var stort och fler personer anslöt sig till klacken.

Goa Gubbars motto är Aldrig hata – Bara älska. Varför undrar många? Svaret är enkelt. Vi har alla sett och hört vad som händer när supportrar hatar varandra. Det leder till bråk och aggressioner som inte hör hemma på en hockeyarena eller kring densamma. Detta är inte något vi vill vara med om och föreningen tar stort avstånd från bråk och påhopp som drabbar både lag och spelare.

Däremot finns det en stor portion humor i de ramsor och banderoller som Goa Gubbar använder sig av vilket ibland har tolkats fel av vissa personer.

Istället vill Goa Gubbar stödja Frölunda Indians i vårt och torrt. Hur dåligt eller bra det än går och hur många mål laget än ligger under eller leder med så ska stödet från läktaren alltid finnas där. Om laget går dåligt hjälper det inte mycket om man är tyst på läktaren. Vi har som mål att alltid sjunga och heja så länge matchen pågår.

Väl mött på läktaren


Goa GubbarHisinge buss
Resturang Frölundaborg
S2 Måleri
Spelboggare.se
Valand